Welkom op mijn blog, over (onze) reizen!

Sinds 2009 hebben wij het reizen ontdekt, ons favoriete vakantie land is Amerika, inmiddels zijn we hier al 4x geweest. Ook zijn wij naar Canada, IJsland (stedentrip)   Nieuwe-Zeeland & Frans Polynesië geweest. We houden ervan kan je wel zeggen. Sinds 2,5 jaar hou ik een blog bij over onze ervaringen en belevenissen. Ik ben er ooit eens aan begonnen zonder structuur of handigheid. Na een aantal keer flink zitten puzzelen en uitvinden is mijn lay-out zoals ik het hebben wil. Oudere verslagen zijn nu makkelijker te vinden. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe verslagen? Dan kan je ons volgen! Via de “volg/follow” button, blijf je up2date van onze belevenissen!

Las Vegas 2015 is ons meest recente reis!

Bovenaan zie je de menu’s, door met je muis over het desbetreffende menu te gaan (of via de tablet aanklikken) verschijnen de verslagen.

Veel plezier met lezen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s