Downtown Las Vegas

Gisteren waren we wat later wakker als anders, we lagen er ook wat later in dus dat zal het wel zijn geweest. 😀 De komende dagen geen ontbijt inbegrepen en zo gingen we rustig aan met de auto op pad. We reden naar een Denny’s. Een wat? Denny’s is een Amerikaanse diner waar je (hier in Vegas) 24/7 kan ontbijten/lunchen/dineren het ontbijt word ook heel de dag geserveerd. We reden naar het uiteinde van de strip de zuidkant om daar naar de Denny’s te gaan. Deze zit gevestigd in het Tahiti village. Mooi hotel alleen echt te ver van de strip. Het was er behoorlijk druk en dat is meestal een goed teken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We begonnen de dag met koffie! En het bekijken van de menukaart, al zo vaak in een Denny’s gegeten (lang niet alles geprobeerd) en toch last van keuze stress. Haha. Ik ging voor een peanutbutter pancake met chocochips en frosting. Dan zou je denken dat is genoeg voor een normaal ontbijt, en dat is het ook alleen hierbij krijg je ook nog hashbrowns (geraspte aardappels) eieren en bacon bij. Veel te veel, lang niet alles op maar het was erg lekker. Rick had weer zijn mannenontbijt. Eieren,bacon,worstjes en spek. (en at van mijn pannenkoeken mee)

IMG_4935 IMG_4936 IMG_4944

We hadden weer energie voor 10 en zo gingen we weer goed gevuld op pad. Op naar de townsquare mall. Weer een winkelcentrum, waar echt geen sfeer hangt maar toch nog wat kunnen kopen. Uiteindelijk valt het qua shoppen wel mee, ieder wat nieuwe shirtjes en een paar nieuwe schoenen (totaal) Hier hebben we toch wel een suf tijdje rondgesjokt en het was alweer gauw middag. Echt de tijd vliegt hier voorbij. We liepen een supermarkt in de Whole foods. En dat is even andere koek dan bijvoorbeeld een walmart. Hier is het zo groen en organic dat je bij binnenkomst meteen vitamine inademt. Ze kennen het dus wel de Amerikanen, gezonder voedsel zonder toevoegingen. We liepen hier wat rond en kochten een broodje en wat te drinken voor de lunch. Dit lekker in het zonnetje opgegeten (het was hier 27 graden) en weer op pad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_4940 IMG_4941 IMG_4942

Op de strip hebben we alles gezien wat we wilden zien, en zo reden we overdag naar downtown Las Vegas. Dit is het oude Las Vegas. We parkeerden onze auto in de garage en gingen de straat op. En wat is dat een wereld van verschil! Qua strip. Stiekem vind ik dit persoonlijk een stuk gezelliger. De straat is overdekt waar savonds dan een show op tevoorschijn komt. We liepen langs de heart attack grill waar het overigens goed druk was (niks gegeten we hadden net ons broodje op) En zo liepen we freemont street af. We doken wat hotels en souvenir winkeltjes in, keken onze ogen uit en genoten van de sfeer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het was ondertussen weer laat en zo besloten we om lekker naar ons hotel te gaan. Even bijkomen, je sjouwt hier wat af. Ik liep even naar de Walgreens (supermarkt) en haalde voor ons 2 yoghurtjes voor het ontbijt, hoe lekker het ook elke keer is, het is gewoon te veel en we hebben beide behoefte aan een normaal ontbijtje.

IMG_4948

Zo na ons relax moment moest er natuurlijk weer gegeten worden! We besloten om naar de cheesecake factory te gaan, dit is mijn favoriete restaurant in Amerika. Het zit gevestigd in de forum shops in het ceasar palace en is toch weer een eindje lopen maar geen probleem dat zijn we ondertussen wel gewend! We konden meteen aan tafel en hebben beide heerlijk gegeten, we hadden allebei een pasta en die smaakte prima. Als toetje hebben we nog een stukje cheesecake genomen, dat hoort er toch een beetje bij. 😀

Las vegas dag 6 S 018 Las vegas dag 6 S 021

Ik wilde nog graag de Bellagio fonteinen zien in het donker aan de juiste kant, dus hup wij weer richting de fonteinen, en het was mooi maar een heel duf riedeltje, heel sierlijk en rustige muziek. Nou goed je heb ze niet voor het uitkiezen. Na deze show liepen we richting Cosmo om daar over te steken om via de overkant weer terug te lopen, het was wat drukker en zo stonden wij aan de overkant en begon de volgende fontein show, (die gaat elk kwartier) super hippe dance muziek!! (na wat research bleek dat dus op de muziek van tiesto) Afijn vanaf de overkant toch staan kijken en dat was best spectaculair 😀

Las vegas dag 6 S 026 Las vegas dag 6 S 043 Las vegas dag 6 S 031

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s